Самолеплива фолија за печатење LG LD2810

печат
SOLV
температура
-45°C +82°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно сиво
Трајност
2г.

димензии

Ширини (мм)
1050, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Мономерна самолеплива PVC фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила. За нејзина заштита од UV зраци и механички оштетувања се користи мономерен ламинат LP2812
Површина
сјај / мат
Лепило
перманентно, сиво
Подлошка
135 г/м2
Минимална температура за апликација
> +10°C (оптимална 18-25 °C)
Температурна издржливост
 -45°C до +82°C
Самозалепващо фолио за цифров печат

PVC фолија (100 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ