Самолеплива фолија за печат ORAJET 3162

печат
SOLV UV LATEX
температура
-40°C +80°C
дебелина
100 µm
лепило
removable сиво/проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
4г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1050, 1260, 1370, 1520, 1600
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
Самолеплива мономерна PVC фолија со одлични печатни карактеристики. Погодно за апликација на рамни и мазни површини. Се печатаи на солвентни, екосолвентни, латекс и UV мастила. Се препорачува да се ламинира со Oraguard 200 за заштита на печатот.
Површина
сјај / мат
Подлошка
Силкиконизирана хартија, 135 г/м2
Лепило
removable, сиво или проѕирно
Минимална температура за апликација
> +10°C
Температурна издржливост
-40°C до +80°C
Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet

PVC Фолија (100 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ