Самолеплива фолија за печатење STICK ES0814

печат
SOLV
температура
-40°C +80°C
дебелина
80 µm
лепило
перманентно проѕирно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
2г.
Апликација
надворешно

димензии

Ширини (мм)
1270, 1370, 1520
Должини (мм)
50
боја
010

Карактеристики

Опис
Мономерна самолеплива PVC фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила. Препорачан ламинат за истата е LE0812 или LE0680
Површина
сјај / мат
Лепило
перманентно, проѕирно
Самозалепващо фолио за цифров печат

PVC фолија (80 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ