Шаблонска фолија за пескарење Oramask 831

дебелина
230 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
5 N/25mm

димензии

Ширини (мм)
1000
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива PVC шаблонска фолија
  • За пескарење, погодна за обработка на стакло, камен, пластика, дрво и др.
Спецификациjа
  • Површина: мат
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
  • Минимална температура на апликациjа: +10°C
Документација
Шаблонно пясъкоструйно фолио

PVC шаблонска фолија за пескарење (230 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ