Шаблонска фолија за пескарење Oramask 832

дебелина
350 µm
лепило
removable проѕирно
сила на залепване
6 N/25 mm

димензии

Ширини (мм)
1000
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Самолеплива PVC шаблонска фолија
  • За реклами, при кои се користи пескарење. Како стакло, камен, пластика, дрво и др.
Спецификациjа
  • Површина: мат
  • Подлошка: хартија силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
  • Минимална температура за апликација: +10°C
Документација
Пясъкоструйно шаблонно фолио

PVC шаблонска фолија за пескарење (350 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ