Текстилна фолија за печат Soft Print Color

печат
SOLV | ECO-SOLV
дебелина
45 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
155°С

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис

 

 • Текстилна фолија за дигитален печат со солвентни и еко-солвентни мастила
 • Употреба: декорација и дизајн на облека, надписи, логоа и др.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер, ликра и смеси од истите)
 • Материјал: ултра тенок и еластичен полиуретан (PU) со полиестерна подлошка - сјај и мат
Инструкции за апликациjа
 • Температура на трансфер: 155°С
 • Време за трансфер: 15 секунди
 • Притисок: среден 2,5~5 bar
 • Одстранување на подлошката: студено
 • Перење: до 60°С
  • не се препорачува хемиско чистење, како и употребата на белило или други агресивни препрарати
  • материјалот не е погоден за центрофугирање
Документација
Текстилно флок и флекс фолио за дигитален печат от Siser

Тенок полиуретанов материјал (45 микрони)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ