Текстилна фолија за печат Colorprint

печат
SOLV | ECO-SOLV | LATEX
дебелина
170 µm
време за трансфер
15 сек.
натиск
2,5~3,5bar
температура на трансфер
150°С

Карактеристики

Димензии
0.50м/25м
Опис

 

 • Colorprint - текстилна фолија за дигитален печат со солвентни, еко-солвентни и латексови мастила
 • Употреба: апликација на логоа, надписи врз облека и др.
 • Термотрансфер врз необработен текстил (памук, полиестер и смеси од нив)
 • Материјал: PVC со полиестерна подлошка
 • Одлична покривност
 • Јаки бои
 • Лесно за обработка
Спецификации
 • Температура на трансфер: 150°С
 • Време на трансфер: 15 секунди
 • Притисок: среден 3~4bar
 • Отстранување на подлошката: топло
 • Перење: до 50°С
  • не се препорачува химиско чистење, како и употребата на белило или други агресивни препрарати
  • материјалот не е погоден за центрифугирање
Документација
Текстилно флок и флекс фолио за дигитален печат от Siser Флекс фолија (170 микронi) споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ