UV Флатбед Принтер Ricoh Pro T7210

Плоскопечатен принтер RICOH Pro T7210Флатбед принтер RICOH Pro T7210

  Производител: RICOH

  Индустрискиски UV flatbed принтер


  Опис

  • Комбинации на бои:
   • 4 бои (CMYK)
   • 5 бои (CMYK+White / CMYK+Clear)
   • 6 бои (White+CMYK+Clear)
   * Во сите комбинации е вклучен прајмер
  • Работна површина: 210 см х 320 см
  • 12 печатачки глави: RICOH Piezo Multi Drop MH54
  • UV LED систем за фиксирање на бојата
  • Брзина на печатење:
   • до 100 м2/час - 4 бои - High Productivity Mode
   • 50 м2/час - 4 бои - Standart Productivity Mode
  • Резолуција: 600х900dpi
  • Дебелина на медијата: до 110 мм
  • Интерфејс: USB 3.0
  • Густо UV мастило RICOH:
   - одлична лепливост врз широка гама материјали - дрво, стакло, керамика, метал, алуминиумски композитни панели и др.
   - погодно за печат на материјали, при кои е неопходна дообработка, како термооформување, виткање и т.н.

  За повеќе информации: 02/ 2 77 11 80
                                           071 / 22 76 91
                          Сервис:   071 / 33 22 62

  Документација

  Билтен за продуктот

  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ