Ламинатор EASYLAM EXPERT 160C

Ламинатор Easylam Expert 160C

Ламинатор 164см за студено ламинирање на широка гама од материјали


Опис

 • Ламинирачки ваљак од високо квалитетна EPDM гума
  • должина: 1640 мм
  • дијаметар: 100 мм
 • Максимална дебелина на метеријалот: 40 мм
 • Максимална брзина на подавање: 3,5 м/мин
 • Управување: автоматско или рачно, преку контролен дисплеј
 • Автоматска функција на затварање на притискачките ваљаци може да биде подесена на "optimized" или "soft" режим, според видот на материјалот
 • Примена:
  • ламинирање на фолија за подови графики
  • ламинирање на тврди и флексибилни дисплеи за внатрешно и надворешно рекламирање
  • ламинирање на принт за popup дисплеи
 • Димензии (см): 205 х 140 х 57
 • Тежина: 210 кг

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ