Ламинатор EASYLAM EXPERT 160W

Ламинатор Easylam Expert 160W

Ламинатор 164 см со горен подгревачки ваљак за студено ламинирање на широк спектар од материјали


Опис

 • Ламинирачки силиконски ваљак
  • должина: 1640 мм
  • дијаметар: 110 мм
 • Максимална дебелина на метеријалот: 40 мм
 • 14 брзини за подесување на брзината (до 9,9 м/мин)
 • Степени за загревање на горниот ваљак: 40, 45, 50 и 55 °C
 • Ламинирачкиот ваљак може да биде преместен автоматски на едно од подесувањата за: "film", "soft" или "open (40мм)
 • Мерење на должината на медијата: до 50 м
 • Управување: автоматски или рачно, преку контролен дисплеј
 • Добро структуиран контролен дисплеј со интуитивни мениа за употреба
 • Димензии (см): 206 х 143 х 58
 • Тежина: 250 кг

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ