Ламинатор FY 1600DA

Ламинатор FY 1600DA за топлко и студено ламиниране

Производител: F.Y.

Ламинатор 165см за студено ламинирање со подгревање


Опис

 • Ламинатор за фолија и плочи со максимална дебелина до 35мм
 • Современ елегантен дизајн со засилена конструкција
 • Алуминиумски држачи за лесно поставување и вадење на ролните
 • Нов механизам за фиксирање на хилзните во држачите
 • Нов спојувачки елемент за поставување на држачите за ролни во машината
 • Подобрена опција за сечење по должина: овозможува со едно движење да се изклучи/вклучи секцијата за сечење на изламинираната фолија
 • Дијаметар на ламинирачкиот ваљак: 130мм
 • Максимална ширина на ламинирање: 1620мм
 • Максимална брзина: 7м/мин
 • Загревање: до 60°C
 • Пневматско подигање на силиконскиот ламинирачки ваљак
 • Дигитален регулатор на температурата и брзината
 • Компресор со 24 литарски резервоар

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ