Ламинатор EASYLAM EXPERT 140C

Ламинатор Easylam Expert 140C

Ламинатор 142 см за студено ламинирање на широка гама од материјали


Опис

 • Ламинирачки ваљак од висококвалитетна EPDM гума
  • должина: 1420 мм
  • дијаметар: 80 мм
 • Максимална дебелина на метеријалот: 40 мм
 • Максимална брзина на подавање: 3,5 м/мин
 • Управување: автоматски или рачно, преку контролен дисплеј
 • Автоматската функција на затварање на притискачките ваљаци може да биде подесена на "optimized" или "soft" режим, според видот на материјалот
 • Примена:
  • ламинирање на фолија за подова графика
  • ламинирање на тврди и флексибилни дисплеи за внатрешно и надворешно рекламирање
  • ламинирање на принт за popup дисплеи
 • Димензии (см): 175 х 135 х 50
 • Тежина: 115 кг

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ