AFJ-24S - Катер + Auto Sheet Feeder

  Производител: GCC

  Катер со камера за катирање по контура во комплет со фидер (подавач на листови) уред AFJ-24S


  Опис

  • Jaguar V-61 LX
   • Ширина на катирање: 61 см
   • Максимален притисок: 600 г
   • Брзина на катирање до 1530 мм/сек
   • AAS II - автоматски систем за откривање на отпечатаните пасери
   • Го катира фајлот на секции за поголема прецизност
   • Позиционирање и управување со секој притискачки комплет самостојно
   • Функција "Tangential Mode" - катира сложени графики, дава мазни агли и елегантни контури и кај дебели материјали
   • Функција "Up acceleration" со 3 режима на работа: High, Medium и Low
   • Целосни технички карактеристики на катерот може да најдете тука
  • Auto Sheet Feeder AFJ-24S
   • Автоматски фидер (подавач на листови) уред
   • Погоден за катирање по контура на дигитални отпечатоци врз листови од самолеплива фолија - стикери, етикети и т.н. за мали тиражи не е неопходен оператор
   • Го олеснува работниот процес и ја зголемува ефективноста и продуктивноста
   • Димензии на листовите: до B3 формат (500 х 353 мм)
   • Капацитет: до 250 листа со дебелина до 350 г/м2 (до 50 мм висина)
   • 4 бр. вакум вентилатори за подкревање и подавање на листовите кон катерот
   • Механизам за разделување на медијата: го осигурува подавање на само 1 лист секој пат
   • "Кош" за собирање на искатираните листови
  • Димензии (плотер + фидер): висина 780 х ширина 950 х длабочина 1080 мм

  Документация


  СРОДНИ ПРОИЗВОДИ