Катер PUMA IV-60 LX

Производител: GCC

Катер со камера за прецизно катирање по контура и серво управување


Опис

 • Ширина на катирање: 60 см
 • Максимален притисок: 500 г
 • Максимална дебелина на медијата: 0.8 мм
 • Максимална брзина на катирање: 1020 мм/сек
 • Број на притискачките ролери: 2
 • Серво мотори
 • Можност за поврзување преку USB/сериски порт (RS-232C)/LAN мрежа
 • Автоматски систем за откривање на отпечатаните пасери (AAS II)
 • Го катира фајлот на секции за поголема прецизност
 • Индивидуалните пасери ја распознават посоката на печат и медијата се врти автоматски
 • LCD контролен панел
 • Дополнителни опции:
  • постоље
  • "кош" за фолијата
 • Димензии (мм): висина 220 х ширина 879 х длабочина 259 (без со постоље)
 • Примена: изработка на рекламни натписи, катирање по контура на дигитални отпечатоци, стикери и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ

 • Режещ плотер с камера PUMA IV

  Катер PUMA IV-132 SLX

  Катер со камера за прецизно катирање по контура и серво ...

 • Режещ плотер RX II 61см

  Катер RX II-61

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-101S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-132S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...

 • Режещ плотер GCC RX II

  Катер RX II-183S

  Професионален катер со серво управување и камера за прецизно катирање ...