Катер Jaguar V-160 PPF

Режещ плотер Jaguar V PPF

Производител: GCC

Катер за катирање на заштитни ламинати


Опис

  • Ширина на катирање: 157 см
  • Максимален притисок: 600 г
  • Брзина на катирање до 1530 мм/сек
  • Серво мотори
  • Максимална дебелина на материјалот 0.8 мм
  • Поврзување со компјутерот преку USB/Serial RS-232C/Ethernet
  • Систем за автоматско навивање/развивање на медијата за време на катирање
  • Број на притискачки ролери: 6
  • Димензии (мм): висина 1127 х ширина 1962 х длабочина 756

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ