Двострано леплива монтажна фолија ORABOND 4040D

дебелина
0.012мм
лепило
полиакрилатно
сила на залепване
11 N/25mm

Карактеристики

Димензии

Ролна
1.05/50м
1.30/50м
1.55/50м

Лист
70/100см

Опис
  • Монтажна полиестерна фолија
  • За каширање врз рамни и мазни површини
  • Ја има и во фромат на листови
Спецификација
  • Сила на лепење: 11 N/25mm
  • Подлошка: двострана, бела силиконска хартија 135 и 98 г/м2
  • Лепило: полиакрилно, перманентно со еднаква сила на лепење од двете страни
Двойнолепящо монтажно фолио Orabond

Монтажнa полиестернa фолиja сo лепило од двете страни

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ