Двострано леплива монтажна фолија T1010SD

лепило
солвентно

Карактеристики

Димензии
1.00/50м
Опис
  • Монтажна полиестерна фолија со солвентно лепило од двете страни
  • Двострано заштитена со хартиена подлошка
  • Употреба: монтажа на плакати и други печатени материјали врз рамни и мазни површини
Двустранно залепващо монтажно фолио T1010S

Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ