Двострано леплива монтажна фолија ORABOND 4032D

дебелина
0.012мм
лепило
солвентно полиакрилатно
сила на залепване
11 N/25mm
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

Карактеристики

Димензии
1.05/50м
Опис
  • Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни
  • За ламинирање на мазни површини
Спецификација
  • Сила на лепење: 2 N/25mm / 11 N/25mm
  • Подлошка: бела, силиконизирана PE хартија од двете страни - 120 г/м2
  • Лепило: солвентно полиакрилно; отстранувачко од внатрешната страна и перманентно од надворешната страна
Двойнолепящо монтажно фолио Orabond

Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ