Двострано леплива монтажна фолија T1010S

лепило
солвентно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2

Карактеристики

Димензии
1.00/50м
Опис
  • Монтажна полиестерна фолија со солветно лепило од двете страни
  • Еднострано заштитена со хартиена подлошка
  • Употреба: монтажа на плакати и други печатени материјали врз мазни површини
Двустранно залепващо монтажно фолио T1010S

Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ