Двострано леплива монтажна фолија DAP3680

дебелина
0.042мм
лепило
солвентно
сила на залепване
>15 N/25mm

Карактеристики

Димензии
Ширини: 1.07м; 1.27м
Должина: 36м
Опис
  • Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни
  • Употреба: монтажа на плакати и други печатени материјали врз мазни површини
Спецификација
  • Сила на лепење: >15 N/25mm
  • Полиестерна основа 0.042мм
  • Проѕирна полиестерна подлошка 0.018мм од едната страна и хартиена подлошка 80 г/м2 од другата
  • Лепило: солвентно
двойнолепящо монтажно фолио DoubleFol DAP

Монтажна полиестерна фолија со лепило од двете страни

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ