PETG плочи Veralite

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)   Дебелина (мм)  
1250 х 20500.75
1.00
Опис
  • Проѕирни PETG плочи - Вералит V200
  • Се запазува проѕирноста при термооформување (не побелуват)
  • Отпорни на удар, атмосферски влијанија, хемиски супстанции
  • Обработка: термооформување, сито и дигитален печат
  • Погодни се за употреба во прехрамбената индустрија согласно критериумите FDA/BGA
  • Употреба: изработка на светлечки тела, заштитни стакла на машини и превозни средства, заштита на дигитален печат од механичко оштетување, од UV зраци и др.
PET плоскости Вералит

PETG Вералит

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ