PET плочи опал Veralite

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)   Дебелина (мм)  
1250 х 20501
Опис
  • PET плочи - опал
  • Добра отпорност на удар, атмосферски влијанија и хемикалии
  • Лесно се обработуваат и термооформуоваат
  • Погодни се за употреба во прехрамбената индустрија согласно стандардите FDA/BGA
  • Употреба: изработка на свeтлечки тела, заштитни стакла на машини и превозни средства, во интериерот на згради, и др.
PET плоскости Вералит опал Вералтит - опал споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ