PET плочи антирефлексни Veralite

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)   Дебелина (мм)  
1250 х 20500.6; 0.75
Опис
  • Проѕирни антирефлексни PET плочи
  • Отпорни на удар, атмосферни влијанија и хемикалии
  • Лесно се обработуваат и термооформуваат
  • Погодни се за употреба во прехрамбената индустрија согласно критериумите FDA/BGA
PET плоскости Вералит

Антирефлексен PET Вералит

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ