PET плочи проѕирни Veralite

приложение
външно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
1250 х 20500.6; 0.75; 1; 1.5
Опис
  • Проѕирни PET плочи
  • Отпорни на удар, атмосферски влијанија и хемикалии
  • Лесно се обработуваат и термооформоваат
  • Погодни се за употреба вo прехранбената индустрија согласно стандардите FDA/BGA
  • Употреба: изработка на светлечки тела, заштитни стакла на машини и превозни средства, во интериерот на згради и др.
PET плоскости Вералит

Проѕирен Вералит

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ