Пенокартон KAPA fix-1

плътност
0,45 - 0,55 г/см3
приложение
вътрешно

Карактеристики

Димензии
Ширина х Должина (мм)Дебелина (мм)
700 х 10003
Опис
  • Исклучително лесни плочи со лепило од едната страна
  • Срцевина од полиуретанова пена
  • Боја: бела
  • Добра димензиона стабилност
  • Отпорен на високи температури (до 160°C) и на солвентно-базирани мастила и лепила
  • Може да се сече рачно или механички, бидејки срцевината не се рони и се постигнува мазен рез
  • Основната намена на материјалот е подлошка за рамки на дигитални принтови, постери, широкоформатни слики и др.
Самозалепващ пенокартон за подложка на рамки на цифрови разпечатки

Самолеплив пенокартон

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ