DISPA | DISPA re

печат
UV | Сито
приложение
интериорно

Карактеристики

Димензии
Ш х Д (мм)Дебелина (мм)
1840 х 12503.8
Опис
  • Исклучително лесни плочи со структура од релјефно оформена хартија со FSC® сертификат
  • Чисто бела и мазна површина - одлични резултати при дигитален UV печат
  • Добра димензиска стабилност - табелите не се виткаат
  • Се обработува брзо и лесно со различни инструменти, дури на рака
  • Еколошки, потполно рециклиран продукт, изработен од 100% целулозни влакна
  • Перфектно решение за краткорочни промоциски кампањи, POS/POP дисплеи, висечки табели и др.
Картон за дигитален УВ печат DISPA Еко плочи за дигитален UV и сито печат споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ