Алуминиумски композитен панел - црн сјај

дебелина
3мм
приложение
външно
алуминиев слой
0.20мм/0.20мм

Карактеристики

Димензии
1250 x 2440мм
Опис
  • Алуминиумски слој 0.20/0.20мм
  • Боjа (лице/заден дел): црн сјај/црн мат
  • Срцевина од полиетилен и 2 слоја алуминиум
  • Обработка: виткање, преклопување и прецизно фрезување
  • Употреба: фасади на згради, рекламни табели и др.
Документација

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ