Алуминиумски композитен панел (ACP) - бял мат

дебелина
3мм
приложение
външно
алуминиев слой
0.20мм/0.20мм

Карактеристики

Димензии
Размери (мм)Цвят (лице/гръб)
1250 x 2500бял мат/бял мат
1250 х 3050бял мат/бял мат
бял мат/сребро металик
1500 x 3050бял мат/бял мат
Опис
  • Алуминиумски слој 0.20/0.20мм
  • Срцевина од полиетилен и 2 слоја алуминиум
  • Обработка: виткање, преклопување и прецизно фрезување
  • Употреба: фасади на згради, рекламни табели и др.
Документација

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ