Алуминиумски композитен панел (ACP) - во боја

дебелина
3мм
алуминиев слой
0.18мм/0.18мм
0.3мм/0.3мм

боја
RAL 9016
RAL 1023
RAL 3020
RAL 5015
RAL 9006
RAL 9005

Карактеристики

Димензии

Димензии (мм)

Боја (RAL)Алумински слој (мм)
1220 x 24409016; 1023; 3020; 5015; 5002; 9005; 90060.18/0.18
1220 х 30509016; 90060.18/0.18
0.3/0.3
1500 x 32009016; 90060.3/0.3
Опис
  • Алуминиумски композитен панел
  • Алумински слој 0.18/0.18мм и 0.3/0.3мм
  • Срцевина од полиетилен и 2 слоја алуминиум со декоративен слој од PE
  • Обработка: материјалот може да се витка, но не е подгоден за преклопување
  • Употреба: фасади на згради, рекламни табели и др.
  • Квалитетот одговара на стандардите ААМА и ААSCA
  • Лице: бел, жолт, црвен, син, темно син, сребро, црн
Цветен алуминиев сандвич панел ACP во боја - 3мм споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ