Алуминиумски композитен панел (ACP) Hylite

дебелина
1,2мм
алуминиев слой
0.2мм/0.2мм

Карактеристики

Димензии
1540 х 3000мм
Опис
  • Двострано лакиран алуминиумски композитен панел
  • Срцевина од полипропилен, кој може да се собира повеќекратно (80 000 пати)
  • Алуминиумски слој 0.2мм/0.2мм
  • Висока температурна отпорност до 120ºC
  • Обработка: рутерно сечење, режење по контури, ситопечат и др.
  • Употреба: POS, холдери, папки, мениа и рекламни табели
ACP алуминиев композитен панел Hylite ACP - 1,2мм споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ