Макетен нож OLFA ХA-1

Производител: OLFA

Нож за PVC фолија, хартија, тапети и др.


Опис

  • Држач од полипропилен, засилен со стаклени влакна и еластомер
  • Примена: за сечење на тапети, кожи, хартија, PVC- фолија и др. Различни апликации во градежништвото, сликарството, занаетчиството и уметноста
  • Сечила: AB (стандардни), ABS (од нерѓосувачки челик), ABB (црни со специјално калено сечило)

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ