Ротирачки нож OLFA RTY-2/DX

Производител: OLFA

Ротирачки нож за шивачката индустрија и занаетчиство


Опис

  • Ротирачки нож 45мм, изработен од висококвалитетен челик
  • Удобната рачка го намалува заморот на зглобот, а заклучувањето на сечилото ја осигурува удобноста и безбедноста.
  • Примена: шивашката индустрија, занаетчиството и др.
  • Сечило: RB45, WAB45, PIB45

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ