Резервни ножеви OLFA WAB45-1

Производител: OLFA

Резервни ножеви за ротациони макетни ножеви OLFA RTY-2/DX


Опис

  • Резервни ножеви од нерѓосувачки челик
  • Погодни за сечење на хартија, ткаенина, текстил и винил

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ