Резервни ножеви OLFA PIB45-1

Производител: OLFA

Резервни сечила за ротационен макетен нож OLFA RTY-2/DX


Опис

  • Резервни ножеви со челично сечило 
  • Погодни за хартија, винил, ткаенина и други материјали

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ