Макетен нож OLFA BN-AL

Производител: OLFA

Нож за сечење на винил, хартија, картон, гипс картон и др.


Опис

  • Уникатно дизајнирана, удобна ергономична дршка
  • Автоматско заклучување на сечилото
  • Примена: за сечење на хартија, картон, керамиди од битумен, гипс картон, винил, ацетати, и др. Различна примена во градежништвото, уметноста, индустријата, сликарството. 
  • Сечила: LB, LBB, LSOL

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ