Макетен нож OLFA 300

Производител: OLFA

Нож за PVC фолија, хартија, тапети и др.


Опис

  • Со винт за заклучување. Погоден за работи, каде е потребна голема прецизност.
  • Примена: за сечење на тапети, хартија, PVC- фолија и др. Различна примена во индустријата, сликартството, градежништвото и уметноста.
  • Сечила: AB (стандардни), ABS (од нерѓосувачки челик), ABB (црни со специјално калено сечило)

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ