Резервни ножеви OLFA KB

Производител: OLFA

Резервни сечила за скалпели OLFA AK


Опис

  • Сечила од нерѓосувачки челик
  • Погоден за картон, гума, подови настилки, дрво и др.

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ