Скалпер OLFA AK-1

Макетен нож - скалпел за различни приложения

Производител: OLFA

Скалпер за картон, гума, подови подлоги и др.


Опис

  • Примена: во уметноста, занаетчиството, различно хоби и во индустријата
  • Вклучува 25 резервни острила. Брза смена на сечилото со едно завртување.
  • Сечило: KB

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ