Скалпер OLFA AK-4

Скалпел за картон, гума, подови настилки и др.

Производител: OLFA

Скалпер за картон, гума, подови прекривки и др.


Опис

  • Примена: во уметноста, занаетчиството, различно хоби и во индустријата
  • Пакетот вклучува 2 прецизни сечила, 1 длето и 1 нож со закривено сечило за резбање.
  • Сечило: KB, KB4-F, KB4-S, KB4-F, KB4-R, KB4-NS, KB4-WS