Рекламна светлечка табла - круг

тип
двустранна

Опис

Димензии
Дијаметар: 62см

Карактеристики

Карактеристики
  • Круг, светлечка рекламна табла
  • Две лица - вакумно оформувани
  • * Полето за натпис е со 6см помало од посочените димензии
Двустранно светеща кръгла табела Светелечка рекламна табла, круг споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ