Рекламна светлечка табла - долга

тип
едностранна

Опис

Димензии
73см/50см
100см/50см
133см/50см
163см/50см
200см/50см
250см/50см
300см/50см
Карактеристики
  • Светлечка табла, тип долга без краци
  • 1 лице - вакумски формирано
  • Грб - поцинкуван лим
  • *Полето за натпис е со 3см помало од посочените димензии;
    се предложуваат и резервни капаци од плексиглас за сите димензии на светлечки тела
Едностранна светеща табела - тип дъга Еднострана светлечка табла за ѕид споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ