Рекламна светлечка табла - елипса

тип
двустранна

Опис

Димензии
64см/78см
Карактеристики
  • Елипсовидна, светлечка рекламна табла
  • Материјали: алуминиумски профил и термоформуван плексиглас
  • 1 крак - на кратката или долгата страна на таблата
  • 2 лица
  • * Полето за натпис е со 6см помало од посочените димензии
Двустранно светеща елипсовидна табела Елипсовидна, светлечка рекламна табла споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ