Фолија за прозорци LX LA8082N

температура
-25°C +82°C
дебелина
110 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1220
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • LG LA8082N - самолеплива транслуцентна каст фолија со мат површина
  • Перла со ефект на гравирано и пескарено стакло
  • Дебелина: 110 микрони со лепилото
  • Употреба: декорација на прозорци, витрини и други стаклени површини
Спецификациjа
  • Лепило: перманентно, проѕирно акрилно
  • Подлошка: крафт хартија со двостран олефинов слој
  • Минимална температура на апликација: > +10°C
  • Температурна отпорност: -25°C до +82°C
Документација
Фолио за стъкла с пясъкоструен ефект Oracal 8810 Каст фолија со ефект на гравирано стакло споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ