Рефлектирачка лента VC104+ со лого на клиентот

лепило
перманентно проѕирно
Трајност
3г.

боја
HIP-015
HIP-015
HIP-006
HIP-006
HIP-012
HIP-012

Карактеристики

Размери
Ролна: 50мм/50м
Дебелина: 0.16мм
Појаснувања
За подетални информации контактирајте не на горенаведените телефонски броеви.
Опис
  • Рефлектирачка лента со можност за персонализација со лого на клиентот
  • Еднослојна призматична конструкција со перманентно лепило
  • Материал: метализиран полиестер, кој гарантира механичка цврстина
  • Покачена ноќна видливост од подолго растојание
  • Добра отпорност на надворешни услови, корозија, хемикалии и др.
  • Отпорна на миење со вода и пареа
  • Употреба: за апликација врз тврда основа, маркирање на камиони и др.

Характеристики

Документация
Светлоотразителна лента с лого на клиента

Рефлектирачка лента VC104+ Rigid Grade Imagine EVO

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ