Перфо фолија OWV 1416

печат
SOLV UV LATEX
дебелина
140 µm
лепило
перманентно черно
приложение
външно
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
3г.

димензии

Ширини (мм)
1070, 1370
Должини (мм)
50
боја
010

Опис

Апликација
Перфо фолија за дигитален печат со солвентни, еко-солвентни, латекс и UV мастила. Погодно за брендирање на витрини, прозорци на згради и превозни средства.

Карактеристики

Површина
сјај
Силиконска подлошка
хартиен грб, перфориран силикон 160 г/м2
Лепило
перманентно, црно
Перфорирана површина
40%
Дијаметар на отворите
1,6
Перфо фолио за цифров печат OWV

Перфо PVC фолија (140 микрони) со перфорирана силиконска подлошка

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ