Самолеплива фолија за печат ORAJET 3164XRA

печат
SOLV UV LATEX
температура
-40°C +80°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно сиво
Цена без ДДВ
0,00 ден/м2
Трајност
4г.
Апликација
внатрешно

димензии

Ширини (мм)
1050, 1370
Должини (мм)
50
боја
010

Характеристики

Уточнения
Обявената цена важи за покупка на ролка. Възможна е поръчка и на по-малко количество. За повече нформация, моля свържете се с нас на посочените телефони

Карактеристики

Опис
Самолеплива мономерна PVC фолија за дигитален печат со брилијантни бои. Се печати со солвентни, еко-солвентни, латекс и UV мастила. Технологијата RapidAir дава можност за брза и лесна апликација, дури и при големи формати. Се ламинира со мономерен ламинат Oraguard 200.
Површина
Сјај
Подлошка
силиконска PE хартија, 145 г/м2
Лепило
перманентно, сиво
Минимална температура за апликација
> +10°C
Температурна издржливост
-40°C до +80°C
Самозалепващо фолио за дигитален печат Orajet

PVC фолија (100 микрона)

споредувањепоръчай

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ