Ламинат Oraguard 293

температура
-50°C +100°C
дебелина
30 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
8г.

димензии

Ширини (мм)
1400, 1555
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Флексибилен каст ламинат
  • Апликација: заштита на принт врз самолеплива каст фолија за превозни средства и други нерамни површини
Спецификација
  • Површина: сјај / мат
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: силиконизирана хартија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard

Каст ламинат (30 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ