Ламинат Oraguard 289F

температура
-50°C +100°C
дебелина
50 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
10г.

димензии

Ширини (мм)
1555
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Проѕирен, флексибилен  полиуретанов каст ламинат
  • Високо ниво на UV заштита
  • Апликација: заштита на широкоформатни печати од механички оштетувања и UV зрачења
  • Предодреден за ламинирање на самолепливи каст фолији
Спецификација
  • Површина: сјај
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: силиконизиран полиестерен филм, 36 микрони
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard

Висока класа ламинат (50 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ