Ламинат Oraguard 293AC

температура
-50°C +110°C
дебелина
30 µm
лепило
перманентно проѕирно
Трајност
2г.

димензии

Ширини (мм)
1555
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Перфориран и флексибилен каст ламинат
  • Апликација: краткорочна заштита на широкоформатни принтови врз авиони
  • Предодреден за ламинирање на самолеплива каст фолија Orajet 3967AC
Спецификација
  • Површина: сјај
  • Лепило: перманентно, проѕирно
  • Подлошка: бела, силиконизирана хартија, 90гр/м2
Документација
Студен ламинат за фолио Oraguard

Каст PVC ламинат (30 микрони)

споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ