Самолеплива Blockout фолија ORACAL 8870

температура
-40°C +80°C
дебелина
100 µm
лепило
перманентно
Трајност
10г.

димензии

Ширини (мм)
1260
Должини (мм)
50

Карактеристики

Опис
  • Blockout каст PVC фолија
  • Одлична дифузија на површината
  • Употреба: Светлечки реклами со ефект "Ден и ноќ"
Спецификација
  • Површина: Сатен
  • Боја: црно/бело или бело/црно
  • Подлошка: хартија, силиконизирана од едната страна, 137 г/м2
  • Минимална температура на апликација: > 8°C
Документација
Blockout каст PVC фолија споредување

СРОДНИ ПРОИЗВОДИ